Spaar Croky coins

Spaar Croky coins
& kies je cadeau

Kies je cadeau tot 1 december!

Vind nu in je favoriete chips onze coole croky coins!

Spaar ze allemaal en ruil je punten in voor toffe cadeaus!

Doe mee
tot 1 dec!

Ontdek alle cadeaus!

Doe mee
tot 1 dec!

Meer dan 20.000 coole cadeaus!

Hoe werkt het?

  • Sla je voorraad favoriete croky chips met actieverpakking in en geniet! #op=op. Deelnemende producten: grootverpakkingen Croky Bolognese, Paprika en Naturel.

  • Ontdek snel welke coole Croky Coin de jouwe is. Verzamel ze, ruil ze & let’s play! Hou zeker ook het ingesloten kaartje goed bij en haal je smartphone of PC tevoorschijn waaaaant…

  • De QR-code op het kaartje is 100 punten waard! Scannen maar en ga een kijkje nemen op het Croky Coin ruilplatform. Hier kan je je punten sparen en ruilen voor coole cadeaus. Kies je favo must-have, een ticket voor een daguitstapje of ga all the way en kies een Croky NFT!

    Tickets en NFT’s worden meteen per mail naar je opgestuurd. De gadgets worden binnen de 2 weken na je bestelling kosteloos naar je toegestuurd. Time to shine!

    Doe mee
    tot 1 dec!

Go for gold

Go for gold

Er zijn 2.000 gouden Croky Coins in omloop met een waarde van 5.000 punten. Ze geven je toegang tot de hoofdprijzen in onze spaaractie! Ben jij één van de geluksvogels?!

UUURen verzamelplezier!

Verzamel alle 20 croky coins in een mooie ringmap

De Croky Coins zijn onderverdeeld in 4 thema’s, elk met een eigen kleur: tech (roze), fun (paars), natuur (groen) en sport (oranje). Ze hebben allemaal een nummer en een naam. Om je collectie compleet te maken, kan je nummers uitwisselen met vrienden of nog beter: vraag je familie om de Croky Coins voor je te sparen.

Kies de Croky Ringmap (met insteekhoesje) als cadeau op het ruilplatform of download zelf het overzichtsblad met alle Croky Coins erop hier

Beleef uren speelplezier

Het inruilen van de punten via het Croky Coins ruilplatform kan tot en met 1 december 2022, zolang de voorraad van de cadeaus strekt.