My B'eats

Hoe meer je scant, hoe meer MyB'eats je spaart! 

Sparen voor leuke geschenken voor je sportclub, vereniging, café, bar of restaurant was nog nooit zo eenvoudig. Met de mobiele MyB'eats app scan je de QR-codes op onze Croky-horecadozen en verzamel je zo digitale punten. Ruil deze vervolgens om in de app voor sportmateriaal en leuke cadeaus! 

Hoe start ik met MyB'eats sparen?
Download de app op je mobiel via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Registreer daarna je club of vereniging in de app. Scan de QR-codes op de achterkant van de Croky dozen van 40g en 45g. Voor elke scan van een unieke QR-code, ontvang je 5 MyB'eats. Bij het scannen van je eerste Croky-product, krijg je als welkomstgeschenk 50 extra MyB'eats-punten! 
Waar kan ik de MyB'eats app downloaden?
Je kan de app voor Apple hier downloaden. De app voor Android vind je hier
De QR-code scant niet, wat moet ik doen?
Naast elke QR-code staat een code met letters en cijfers. Deze kan je manueel toevoegen in de app: 1. Om de QR-codes manueel in te voeren voor Croky, ga je eerst naar de Croky omgeving (= op logo Croky drukken op de startpagina 'MyB'eats Kies Je merk') 2. Dan druk je op de 3 horizontale streepjes bovenaan links. 3. Dan druk je op 'scannen'. 4. Op het volgende scherm dat verschijnt, zie je in het 2e kadertje 'manueel' staan, daar klik je op. 5. Op volgende scherm, klik je op 'code' in het kadertje bovenaan en geef je de QR-code in (die start met CK-...) en 'bevestigen'. Lukt dit nog steeds niet? Stuur dan een mailtje naar support@mybeats.eu met een foto van de code en de gegevens van je club of vereniging (zodat we je terugvinden in de app) en dan helpen we je verder! 
Welke Croky-dozen leveren MyB'eats punten op?
Je kan de MyB'eats QR-codes vinden op de achterkant van alle Croky 40g- en 45g-dozen, met uitzondering van de Croky Tortilla Nacho Cheese 20x40g. 
Voor welke cadeaus kan ik sparen met MyB'eats?
Wat dacht je van kleurrijke sporthesjes, voetballen, basketballen, bierviltjes, dienbladen....? We hebben voor elke sportclub, vereniging en bar wat wils! Hier kan je al de leuke cadeaus bekijken. 
Hoe kan ik de QR-codes manueel toevoegen in de app indien het scannen niet werkt?
1. Om de QR-codes manueel in te voeren voor Croky, ga je eerst naar de Croky omgeving (= op logo Croky drukken op de startpagina 'MyB'eats Kies Je merk') 2. Dan druk je op de 3 horizontale streepjes bovenaan links. 3. Dan druk je op 'scannen'. 4. Op het volgende scherm dat verschijnt, zie je in het 2e kadertje 'manueel' staan, daar klik je op. 5. Op volgende scherm, klik je op 'code' in het kadertje bovenaan en geef je de QR-code in (die start met CK-...) en 'bevestigen'. Lukt dit niet? Dan kan je hulp vragen via support@mybeats.eu